Transport Mobila
Efectuam transport mobila in Bucuresti, in tara cat si international. Transportul se realizeaza cu autoutilitare de 3,5 tone carosate special concepute pentru operatiunile de mutari mobilier.

Preturi informative

Garsoniera de la 299 lei
Apartament 2 camere de la 449 lei
Apartament 3 camere de la 449 lei
Apartament 4 camere de la 849 lei

Pret per distanta
Transport 1 leu/km minim 450km

Pret per durata transport
Transport in limita a 1 h – 99 lei

Pret per transport si manipulare / durata
Transport si manipulare 1 persoana – 150lei / 3h

*Preturile sunt estimative.

Pretul final se calculeaza in functie de dificultatea mutarii in urma unei evaluari.
Evaluarea este gratuita. Pentru o cotatie de pret va rugam sa accesati sectiunea Contact si sa completati formularul de contact.

Mutari Sedii Firme:

Pentru a obtine o cotatie de pret cat mai exacta va recomandam o evaluare GRATUITA.
Evaluarea nu reprezinta niciun cost si nicio obligatie contractuala.

Oferim servicii in vederea transportarii mobilei cat si transportului pentru firme si transporturi internationale la cel mai bun raport calitate/pret. Angajatii nostrii sunt specializati in operatiuni de transport mobilier, manipulare, montaj si demontaj mobila.

Pentru un pret cat mai corect, va rugam sa ne aduceti la cunostinta un sumar al obiectelor pe care doriti sa le transportam, cat si dimensiunile aproximative ale acestora.
De asemenea, dorim sa stim conditiile in care vom efectua mutarea mobilierului ( etaj de plecare al obiectelor, etaj de sosire al acestora, disponibilitatea unui lift, care poate fi folosit, sau nu).
In cazul in care veti solicita o impachetare speciala a obiectelor ce vor fi transportate, pretul va fi stabilit in functie de cantitatea materialelor folosite (folie stretch, folie cu bule).

Vă aducem la cunoștință că prețul pentru piane și pianine diferă de cel al mobilei, și anume: pentru mutarea unui pian sau a unei pianine pretul de început este de 200 ron iar acesta variază în funcție de etajele ce trebuiesc parcurse.